01:14:03    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 13 mei 2013 14:36 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2013 14:40 uur

Examens ook in Boxtel van start

Examens ook in Boxtel van start

Op de foto: De gymzaal van het Jacob-Roelandslyceum is de komende weken het onderkomen voor de scholieren die eindexamen doen. (Foto: Albert Stolwijk).

Zo’n 207.000 middelbare scholieren zijn maandag gestart met de centrale eindexamens. Ook leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum en Baanderherencollege zitten de komende weken in rijtjes in de gymzaal voor de laatste fase van de middelbare schooltijd.

De vwo-leerlingen zijn maandag om 13.30 uur gestart met het vak Nederlands. Afdelingsleider Els Strang van het JRL kwam langs bij de scholieren om hen succes te wensen. Bram van der Horst uit 6-vwo mocht het voorblad van het examen controleren en ontving vervolgens het eerste exemplaar. Voor de havisten stond het vak Management & Organisatie op het programma.

De eindexamen duren tot en met 29 mei en de herkansingen volgen in juni. Dit jaar zijn de eisen aangescherpt. Leerlingen van de havo en vwo mogen niet meer dan één vijf halen voor de vakken Nederlands, Engels en wiskunde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Proef Culinair Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen