10:31:32    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 oktober 2013 08:58 uur, laatst gewijzigd op 27 oktober 2013 09:01 uur

Europese eer voor gildehoofdman

Europese eer voor gildehoofdman

Op de foto: Met echtgenote Rita proost Jacques Habraken in Antwerpen op de Europese onderscheiding die hij even tevoren ontving.

Jacques Habraken, hoofdman van het Boxtelse schuttersgilde Sint-Barbara & Sint-Joris, ontving zaterdagavond een Europese onderscheiding. Hij is opgenomen in de Nobele Orde van de Papegay; die internationale broederschap heeft hem de zilveren medaille van verdiensten toegekend.

Samen met diverse andere gildeleden uit binnen- en buitenland kreeg Habraken de versierselen opgespeld tijdens de jaarlijkse investituur die de orde hield in de monumentale Kolveniershof te Antwerpen. De 66-jarige Boxtelaar ontving de hoge onderscheiding voor de inzet die hij sinds de heroprichting van Sint-Barbara & Sint-Joris in 1996 als voorzitter (hoofdman) aan de dag legt.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Toverboom Podium Boxtel Olieenzo Alfa TopSlank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Elan Bikes support buisman optiek Geerts advies EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht