19:28:08    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 15 juli 2012 17:55 uur

Etappewinst voor Raborenner

Liempdenaar Koen de Kort gaf in zijn dagboek aan op de website van The Australian Financial Review dat zondag de eerste etappe in de Pyreneeën plaatsvond. ,,En als er een kans is voor een ontsnapping, probeer ik die weer te grijpen.” Opnieuw zat het er voor de renner van Argos-Shimano niet in.

In de veertiende etappe van Limoux naar Foix was er wel Nederlands succes: Luis Léon Sanchez, renner bij de Nederlandse wielerploeg Rabobank, wist solo naar de finish te rijden. Hij reed op elf kilometer van de eindstreep weg van medevluchters Sandy Casar, Peter Sagan, Gorka Izagirre en Philippe Gilbert. Ploegmaat Steven Kruijswijk eindigde als tiende.

Koen de Kort eindigde in een grote groep op ruim 28 minuten. Bradley Wiggins start ook morgen, als de etappe van Samatan naar Pau voert, in de gele trui. Dinsdag hebben de renners hun tweede en laatste rustdag.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geerts advies Huidtherapie Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij