14:50:41    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 31 oktober 2013 15:43 uur

Etalage zet vrijwilligers centraal

Etalage zet vrijwilligers centraal

Op de foto: Belangstellenden namen direct na de onthulling een kijkje in de etalage van Baanrots. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

De etalage van het appartementencomplex Baanrots is opnieuw ingericht. Studenten van mbo-opleiding SintLucas maakten een expositie rond het thema vrijwilligers in het complex op de hoek van de Baanderherenweg en de Achterberghstraat.

De inrichting van de etalage is een samenwerking tussen Woonstichting Sint-Joseph en SintLucas. Twee keer per jaar wordt de expositie gewisseld. Het ontwerp was deze keer van Jasmijn van der Linden. De vierdejaars studente koos voor warme kleuren en maakte gebruik van foto's. ,,De opdracht was om vrijwilligers in het zonnetje te zetten, daar horen warme tinten bij", zegt Van der Linden. ,,Ook heb ik foto's verwerkt in de etalage, het zijn afbeeldingen van diverse activiteiten in de wijk."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Elan Bikes support Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Filipe buisman optiek Huidtherapie Geld en Makelaardij Alfa EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen