12:13:19    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 januari 2014 14:23 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2014 14:26 uur

Etagewoningen op de schop

Etagewoningen op de schop

Op de foto: De etagewoningen aan Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof stammen uit de jaren zestig en een verbouwing is hard nodig. (Foto: Gerard Schalkx).

Woonstichting Sint-Joseph en aannemingsbedrijf Bouwgroep Moonen starten in maart met de werkzaamheden in 144 etagewoningen aan de Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof. In de flats wordt technisch onderhoud uitgevoerd, ook wordt de veiligheid verbeterd en krijgt de buitenzijde van de complexen een facelift. Eind januari opent Sint-Joseph een modelwoning.

Vanaf woensdag 22 januari start Bouwgroep Moonen met zogeheten warme opnames. In elke woning wordt samen met de huurder bekeken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zeker is dat elke flat een nieuw toilet krijgt, indien noodzakelijk worden ook badkamer en keuken vervangen. Tevens vindt in alle etagewoningen technisch onderhoud plaats.

Een leegstaande flat aan de Hof ter Aa wordt ingericht als modelwoning. Hier kunnen de bewoners zien welke mogelijkheden er zijn. Vanaf eind januari wordt hier elke woensdag een spreekuur gehouden waar huurders terecht kunnen met vragen of opmerkingen. Via Facebook is alle actuele informatie te vinden.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Filipe buisman optiek TopSlank Elan Bikes support Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro EmielTechniek Alfa Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geerts advies Olieenzo