15:45:55    dinsdag, 10 december 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 mei 2012 17:50 uur, laatst gewijzigd op 12 mei 2012 17:51 uur

Esschenaar (43) zwaargewond

De politie heeft vrijdagnacht alle zeilen bij moeten zetten om een massale vechtpartij in Velddriel onder controle te krijgen. Bij het incident raakte een 43-jarige inwoner van Esch, die ook als verdachte wordt aangemerkt, ernstig gewond. Hij moest diezelfde nacht met spoed worden geopereerd. Zijn toestand is stabiel.

De ruzie ontstond tijdens een besloten feestje in een horecagelegenheid aan de Provincialeweg in Velddriel. Ruim zestig mensen raakten slaags met elkaar, meldt de politie. Tijdens de vechtpartij is de 43-jarige verdachte in zijn auto gestapt en om vervolgens tegen meerdere geparkeerde auto’s aan te rijden. Ook zou hij zijn ingereden op omstanders. De menigte richtte haar woede op de Esschenaar. Met straatstenen werden de ramen van zijn auto ingegooid. Ondanks dat hij een slagaderlijke bloeding op liep, wist de man weg te komen bij het café.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel EmielTechniek Huidtherapie Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo