00:02:47    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 25 april 2013 09:06 uur, laatst gewijzigd op 25 april 2013 09:07 uur

Esch wint schoolvoetbaltoernooi

Esch wint schoolvoetbaltoernooi

Zo’n 150 leerlingen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Haaren streden woensdagmiddag om de eerste plekken bij het schoolvoetbaltoernooi op het terrein van Essche Boys. De Sint-Willibrordusschool organiseerde de jaarlijks terugkerende activiteit. Jongensteam Bad Boys en meisjesteam Girl Power van de Willibrordusschool gingen met de eerste prijzen naar huis.

De Sint-Willibrordusschool was dit jaar met twee jongensteams (Blue Sharks en Bad Boys) en twee meisjesteams (Girl Power en Roze Voetbalgirls) aanwezig en nam het op tegen de Dr. Landmanschool uit Helvoirt, Franciscusschool uit Biezenmortel en basisschool De Klim-Op uit Haaren.

Aan Tessa van Overbeek (12) en Lisa Bergman (11) uit groep 7 van de Willibrordusschool was duidelijk te zien dat ze bij het team ’Roze Voetbalgirls’ hoorden. Tessa droeg roze sokken en Lisa had een rokje aan in dezelfde kleur. ,,Tot nu toe hebben we één wedstrijd gelijk gespeeld en één verloren. Maar volgend jaar doen we zeker weer mee, het is erg gezellig”, lacht het duo. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Gemeente Boxtel Olieenzo