18:34:42    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 mei 2012 09:19 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2012 09:34 uur

Esch heeft titel voor het grijpen

Esch heeft titel voor het grijpen

Op de foto: Vrijwel de hele competitie gaat Essche Boys al aan kop in de vierde klasse G. Het laatste duel moet uitsluitsel bieden of de kampioensvlag kan worden gehesen. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De voetballers van Essche Boys hebben komende zondag 6 mei in de thuiswedstrijd tegen Tongelre aan een gelijkspel genoeg voor de titel in de vierde klasse G. Het duel vangt aan om 14.30 uur.

De Esschenaren wisten afgelopen zondag door de 1-3 uitzege op Woenselse Boys in Eindhoven een grote stap te zetten richting het kampioenschap. De Esschenaren staan met nog één competitieduel op het programma drie punten voor op de naaste belager Spoordonkse Boys, de laatste overgebleven van Essche Boys. De ploeg dient dus in de allerlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen nog één punt te halen om kampioen te worden. Dit zou voor de afscheidnemende trainer Ronnie Couwenberg, die 6 mei jarig is, een mooi cadeau zijn.

 

 

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Filipe buisman optiek Geerts advies Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie TopSlank Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen