10:05:40    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 01 januari 2014 08:40 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2014 13:50 uur

Ernstig verkeersongeval in Liempde

Ernstig verkeersongeval in Liempde

Op de foto: De hulpdiensten hadden geruime tijd nodig om het slachtoffer uit het autowrak te bevrijden. (Foto: Persburo Sander van Gils).

In de Nieuwjaarsnacht heeft aan de Brukelsestraat in het buitengebied van Liempde een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten massaal uit voor eenzijdig ongeval waarbij een auto tegen een boom was gereden en de bestuurder uit het wrak moest worden bevrijd.

De melding van het ongeval kwam even na 05.00 uur. Naast de brandweer Liempde kwam ook de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Nadat het slachtoffer uit de auto was bevrijd, werd het per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De Brukelsestraat, waar eerder in de nacht van Oud op Nieuw een brandje geblust moest worden, bleef geruime tijd afgesloten voor technisch onderzoek. Inmiddels is het autowrak geborgen.

Meer gegevens over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het ongeval zijn op dit moment nog niet bekend. (Later meer).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Huidtherapie EmielTechniek Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Alfa TopSlank Olieenzo Remax-optimus buisman optiek Geerts advies Toverboom