18:38:02    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 05 januari 2014 12:37 uur, laatst gewijzigd op 07 januari 2014 17:17 uur

Ernstig ongeval op Gestelseweg

Ernstig ongeval op Gestelseweg

Zondagochtend is een automobilist ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Gestelseweg in Boxtel. Het ongeval gebeurde op de gemeentegrens waar de weg overgaat in de Esscheweg in Sint-Michielsgestel.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit om de man hulp te verlenen. Het slachtoffer dat aanspreekbaar was is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto kwam uit de richting Boxtel en botste aan de rechterkant van de weg om nog onduidelijke redenen tegen een boom. De traumahelikopter landde op de nabijgelegen golfbaan De Dommel, zodat het medisch team het ambulancepersoneel ter plaatse kon assisteren.

De doorgaande weg van Boxtel naar Sint-Michielsgestel was geruime tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf kwam ter plekke en heeft het voertuig afgevoerd. (Foto: Persburo Sander van Gils).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Podium Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Elan Bikes support Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Beleef Boxtel Olieenzo Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Filipe