11:53:05    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 december 2013 14:37 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2013 16:54 uur

Erik Dekker naar Langspiercross

Erik Dekker naar Langspiercross

Erik Dekker, winnaar van drie etappes in de Tour de France, is zondag 22 december een van de deelnemers aan de Langspiercross in Boxtel. De Stichting Wielerbelangen Boxtel rekent op de komst van meer dan tweehonderd veldrijders.

De organisatie van de jaarlijkse wielerwedstrijd kende dit jaar weinig problemen met de voorbereiding van nationale cyclocross. Door het uitblijven van vorst verliep de parcoursopbouw probleemloos. Het wordt waarschijnlijk een ’droge’ cross zonder sneeuw en ijs.

Een van de grote namen op het affiche: Erik Dekker. Op de voorlopige deelnemerslijst van de Boxtelse cyclocross staan al 180 aanmeldingen. De ervaring leert dat er in de laatste week nog flink wat renners bijkomen, zodat het totaal de 200 ruim zal overtreffen.

Een dag na het crossgeweld vindt maandag 23 december op hetzelfde parcours het open Boxtels ATB-kampioenschap plaats. Zo’n veertig renners hebben zich aangemeld voor dit spektakel, waarvan de inschrijving is gesloten. Beide evenementen op De Langspier zijn gratis toegankelijk.

Het complete programma van beide wielersportevenementen staat in Brabants Centrum van donderdag 19 december.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Alfa Olieenzo Toverboom Geerts advies Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Elan Bikes support Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek