20:09:30    zaterdag, 14 december 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 16 juni 2011 19:03 uur

Erepenning voor Gemondenaar

Gemondenaar Bert van Houten is donderdag onderscheiden met de zilveren erepenning van de stad Tilburg. Van Houten werd gelauwerd vanwege zijn jaarlijkse betrokkenheid bij de Tilburgse kermis.

De Gemondenaar is ieder jaar met een fraaie miniatuurkermis op het Tilburgse kermisterrein te vinden. De kleine, prachtig nagebouwde attracties trekken veel bekijks van de kermisgangers. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Peter Noordanus van Tilburg.

Ook Henk Krol uit Best werd onderscheiden. De hoofdredacteur van de Gay Krant was jaren geleden een van de initiatiefnemers van Roze Maandag. Op deze dag vinden veel homo's en lesbiennes de weg naar de grootste kermis van de Benelux. Roze Maandag is uitgegroeid tot een evenement met landelijke uitstraling en lokt jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar de stad.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo