RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:53:58    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 15 augustus 2013 14:22 uur, laatst gewijzigd op 19 augustus 2013 12:06 uur

Elvisshow door KC and friends

Elvisshow door KC and friends

Op de foto: Zanger Kees ('KC') Berkelmans tijdens de laatste repetitie voor de vakantie met De Aggemarvanhuisaf Band. Op gitaar (vlnr) Rens van den Braak, Joep van den Nieuwenhuizen en Jeroen Pennings.

In repetitielokaal De Dishoek van huize De La Salle is het vanavond louter rock ’n roll wat de klok slaat. De Aggemarvanhuisaf Band hervat de wekelijkse repetitie na enkele weken zomervakantie met een programma dat is samengesteld door en opgebouwd rond Elvis-fan en zanger Kees ('KC') Berkelmans uit Liempde. De kaartverkoop voor ’Remember the sixties’ is deze week via internet van start gegaan.

Wie Berkelmans wat beter kent, weet dat de Liempdse ondernemer verzot is op Elvis. In oktober komt een droom van hem in vervulling met een muziekshow waarin hij samen met dochter Tessa en zanger Gerlof Trommelen hoofdzakelijk hits van zijn idool vertolkt.

De wens om hiervoor een grote band – mét blazers – te charteren, komt in vervulling door de samenwerking met De Aggemarvanhuisaf Band. Die heeft zich voor dit project verzekerd van een aantal gastmuzikanten: Jeroen Pennings op gitaar, Rogier van Iterson op piano, Jan van Hoof op toetsen, Daniëlle van Berkom op viool en Jan-Henri Grilis op altsaxofoon. Voorts wordt het podium doorlopend ingenomen door een dansgroep.

De muziekshow ’Remember the sixties – a tribute tot Elvis Presley’ wordt vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober opgevoerd in het Jacob-Roelandslyceum. Voor het avondvullend programma met afterparty dat om 20.00 uur begint, betalen belangstellenden 20 euro per persoon. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via www.rememberthesixties.nl en worden na betaling thuisbezorgd.

Foto's

Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank