20:02:19    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 01 december 2013 09:38 uur, laatst gewijzigd op 01 december 2013 09:39 uur

Elfde editie Dicht Slam Rap

Elfde editie Dicht Slam Rap

Op de foto: De Vlaamse Lotte Dodion won de vorige editie van Dicht Slam Rap. 30 januari wordt het evenement voor de elfde maal gehouden in Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).

Verschillende dichters klommen al in de pen om mee te kunnen doen aan de elfde editie van de Boxtelse dichtavond Dicht Slam Rap. Zoals gebruikelijk wordt deze avond gehouden op de Nationale Gedichtendag, dit jaar op donderdag 30 januari in café Le Temps Perdu. De uiterste inzendtermijn is zondag 1 december.

In januari verschijnt een nieuwe dichtbundel en zullen kunstenaars schilderijen en installaties in en rond café Le Temps Perdu tonen. Een jury onder leiding van klankdichter ACG Vianen maakt een selectie uit de inzendingen. Ook selecteert de jury, waarin ook dichter Maarten Gulden en journalist Marcel Linssen zitting hebben, de twaalf woordkunstenaars die zullen optreden tijdens de finale en de deelnemers aan de prefinale.

Via deze kwalificatiemogelijkheid wil de organisatie beginnende dichters kans geven op een plek tijdens de finaleavond. De jury ziet deze kans als een soort wildcard. Deelnemers aan de finale worden gekozen op basis van twee ingezonden gedichten. Voorwaarde is dat de poëzie Nederlandstalig is en nog niet eerder is gepubliceerd.

Aanmelden voor Dicht Slam Rap kan bij marcel.linssen@planet.nl. Meer informatie: www.dichtslamrap.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij Filipe Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus Geerts advies buisman optiek