11:50:17    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 19 september 2011 15:40 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2011 15:39 uur

Eindelijk wat te beleven in Oost

Eindelijk wat te beleven in Oost

Op de foto: De Jumbo-truck is zondag 25 september een van de publiekstrekkers tijdens de Boxtel Oost Dag.

Een bont lint van informatie- en marktkramen, afgewisseld met muziek, zang en dans. Zo zal de eerste Boxtel Oost Dag er zondag 25 september uit gaan zien. Samen met de buurtverenigingen trekt het wijkorgaan alles uit de kast om er een succes van te maken.

De Boxtel Oost Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur en speelt zich af tussen gemeenschapshuis De Rots, waar vooral kinderactiviteiten geconcentreerd zijn, en winkelcentrum Oosterhof. Op beide locaties worden terrassen ingericht en klinkt muziek, onder meer The Ducktownband en ’t Herriemenieke. Op een trailer verzorgen Demmo Streetdance en turnvereniging Tabitta demonstraties.

In Oosterhof zijn veel winkels open; het plaatselijke Wereldkoor en zanggroep Gimmese Smart uit Gemonde treden hier op. Op het plein voor het winkelcentrum wordt niet alleen een luchtschommel en luchtkussen opgesteld, ook de Peterbilt-truck van Jumbo staat hier.

Jan van Esch rijdt met zijn dubbeldekker The Red Lady door de wijk om belangstellenden op te pikken en af te zetten bij het evenement. Via Hendrik Verheeslaan, Dr. De Brouwerlaan, Nieuwe Nieuwstraat, Europalaan, Robert Schumanlaan en Hobbendonkseweg maakt Van Esch zijn rondjes om publiek op te halen en af te zetten.

Meer informatie: www.boxtel-oost.nl.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Proef Culinair