21:53:08    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 03 maart 2012 16:46 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2012 21:12 uur

Eigen MEP-veld voor Delmée

Eigen MEP-veld voor Delmée

Op de foto: Voormalig recordinternational en oud-speler van MEP Jeroen Delmée onthult de naam van zijn eigen veld. (Foto: Albert Stolwijk).

Het duurde even voordat hij zaterdagmiddag met een hockeystick de blauwwitte ballonnen kapot ’gemept’ had, maar uiteindelijk kwam daarachter een bordje met opschrift tevoorschijn. Het fraaie oefenveld achter het hoofdterrein van de Boxtelse hockeyclub MEP draagt voortaan de naam van de voormalige recordinternational en oud-speler Jeroen Delmée.

,,Jeroen verdient dit als geen ander. Hij is een echt clubicoon”, benadrukte Paul Staneke, voorzitter van de technische commissie bij MEP. Staneke trad zaterdagmiddag op als spreekstalmeester tijdens de onthulling van de naamplaat met het opschrift ’Jeroen Delmée veld’. Het jeugdteam C1 van MEP verraste de oud-international (401 interlands) begin oktober tijdens zijn afscheidswedstrijd op het terrein van zijn laatste club Oranje Zwart in Eindhoven met het bijzondere bord.

Staneke: ,,De afspraak met Jeroen was dat hij nog een keer naar MEP zou komen om de naamplaat te onthullen, waarbij hij aangaf dat het leuk zou zijn rondom dat officiële moment een programma te houden met onder meer een hockeyclinic voor onze C- en D-jeugd. Na afloop daarvan worden vanmiddag door voorzitter Jack Hermans van Stichting Heartsafe Boxtel 24 certificaten uitgereikt aan leden van MEP. Zij hebben de afgelopen maanden met succes de cursus reanimatie en bediening AED gevolgd.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro