12:20:02    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 15 maart 2014 13:09 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2014 13:20 uur

Eftelingmuziek klinkt in Boxtel

Eftelingmuziek klinkt in Boxtel

Op de foto: Mascotte Pardoes vermaakt de kinderen in de pauze van het Eftelingconcert dat Boxtel’s Harmonie ook in 2007 met veel succes ten gehore bracht. (Foto: Gerard Schalkx).

Wie de Efteling bezoekt, heeft het vaak niet bewust in de gaten. Maar vrijwel elke attractie heeft zijn eigen herkenningsmelodie. Mari van Gils reeg die jaren geleden al aaneen in een anderhalf uur durend concertstuk in twee delen. De muziek wordt vergezeld door synchroon lopende videobeelden uit het attractiepark. Boxtel’s Harmonie vertolkt de indrukwekkende compositie op 12 en 13 april. De voorverkoop van entreekaarten is in volle gang.

De zeventig muzikanten van Boxtel’s Harmonie nemen hun luisteraars zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 april op sleeptouw door het sprookjesbos en langs attracties als Vogel Rok, Land van Laaf en Villa Volta. ,,Kortom, het wordt een magisch Eftelingconcert dat extra allure krijgt omdat leden van Tiga Health & Beauty de muzikale voorstelling voor het hele gezin opluisteren met dans”, aldus een woordvoerder van het muziekkorps. In het Jacob-Roelandslyceum werken ook vertellers, een harpiste en violiste mee aan de muziekproductie.

Kaarten voor het concert kosten 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar; vanaf die leeftijd betalen bezoekers 7,50 euro. De kaartjes zijn te koop bij kapsalon Schoenmakers (Molenstraat), Ring & Go (Rechterstraat), Tiga (Prins Bernhardstraat) en bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat). Reserveren van kaarten kan ook via telefoonnummer 06-53 24 15 00 (dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur) of e-mail: info@boxtelsharmonie.nl. Klik hier voor de promotieflyer.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro