RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:35:32    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 15 maart 2014 13:09 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2014 13:20 uur

Eftelingmuziek klinkt in Boxtel

Eftelingmuziek klinkt in Boxtel

Op de foto: Mascotte Pardoes vermaakt de kinderen in de pauze van het Eftelingconcert dat Boxtel’s Harmonie ook in 2007 met veel succes ten gehore bracht. (Foto: Gerard Schalkx).

Wie de Efteling bezoekt, heeft het vaak niet bewust in de gaten. Maar vrijwel elke attractie heeft zijn eigen herkenningsmelodie. Mari van Gils reeg die jaren geleden al aaneen in een anderhalf uur durend concertstuk in twee delen. De muziek wordt vergezeld door synchroon lopende videobeelden uit het attractiepark. Boxtel’s Harmonie vertolkt de indrukwekkende compositie op 12 en 13 april. De voorverkoop van entreekaarten is in volle gang.

De zeventig muzikanten van Boxtel’s Harmonie nemen hun luisteraars zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 april op sleeptouw door het sprookjesbos en langs attracties als Vogel Rok, Land van Laaf en Villa Volta. ,,Kortom, het wordt een magisch Eftelingconcert dat extra allure krijgt omdat leden van Tiga Health & Beauty de muzikale voorstelling voor het hele gezin opluisteren met dans”, aldus een woordvoerder van het muziekkorps. In het Jacob-Roelandslyceum werken ook vertellers, een harpiste en violiste mee aan de muziekproductie.

Kaarten voor het concert kosten 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar; vanaf die leeftijd betalen bezoekers 7,50 euro. De kaartjes zijn te koop bij kapsalon Schoenmakers (Molenstraat), Ring & Go (Rechterstraat), Tiga (Prins Bernhardstraat) en bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat). Reserveren van kaarten kan ook via telefoonnummer 06-53 24 15 00 (dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur) of e-mail: info@boxtelsharmonie.nl. Klik hier voor de promotieflyer.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Beleef Boxtel Geld en Makelaardij