RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:42:52    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 09 december 2012 21:49 uur, laatst gewijzigd op 09 december 2012 22:00 uur

Eftelingconcert in Tijberzaal

Eftelingconcert in Tijberzaal

Op de foto: De leden van het jeugdorkest van de Gildenbondsharmonie zijn onder leiding van dirigent Pardoes geconcentreerd aan het werk tijdens het Eftelingconcert. (Foto: Gerard Schalkx).

Het was zondagmiddag en -avond goed toeven tijdens de Winter-Eftelingconcerten van het jeugdorkest van de Gildenbondsharmonie en het ’blaasbandje’ in de drukbezochte en sfeervolle Tijberzaal van het Baanderherencollege in Boxtel.

De Tijberzaal was ingericht met verschillende attracties van de Mini-Efteling, waaronder Holle Bolle Gijs en Ezeltje-Strek-Je. De opbrengt van een deel van de kaartverkoop voor de muzikale happening en de loterij is bedoeld voor het vakantiehuis Villa Pardoes voor ernstig zieke kinderen en hun familie.

Gezien de grote belangstelling voor de twee Winter-Eftelingconcerten kon Pardoes, die zondag hoogstpersoonlijk aanwezig was in de Tijberzaal en indruk maakte als dirigent van het jeugdorkest, een mooi bedrag meenemen naar het sprookjespark.

De leden van de Gildenbondsharmonie en het blaasbandje speelden een aantal bekende nummers van grote attracties als ’Carnaval Festival’, ’Fata Morgana’ en ’Villa Volta’, het bekende deuntje van de Indische waterlelies en daarnaast beroemde kerstliederen als ’I’m dreaming of a White Christmas’ en ’Last Christmas’ van de popgroep Wham.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Proef Culinair Doornmalen electro