09:50:36    woensdag, 19 juni 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 03 maart 2012 14:22 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2012 18:59 uur

Eetcafé Le Temps Perdu weer open

Eetcafé Le Temps Perdu weer open

Op de foto: Het plafond van Le Temps Perdu werd deze week verwijderd en vernieuwd. (Foto: Albert Stolwijk).

Eetcafé Le Temps Perdu aan de Markt in Boxtel is zaterdagavond weer geopend. De zaak van Claire Wijnstok en haar vriend Dave van der Meijden werd vorige week vrijdag ontruimd nadat personeelsleden een scheur in het plafond ontdekten.

De oorzaak bleek een constructiefout te zijn. Om mogelijke calamiteiten te voorkomen en geen enkel risico te nemen omtrent de veiligheid, moesten de bezoekers het pand verlaten. Mede dankzij de inspanningen van de personeelsleden en medewerkers van een bouwbedrijf zijn de herstelwerkzaamheden voorspoedig verlopen. 

,,We hadden erop gerekend dat het herstel ongeveer een week in beslag zou nemen en dat we vanavond (zaterdag 3 maart) weer open konden gaan. Dat is gelukt", liet Van der Meijden zaterdagmiddag weten. ,,Er moeten nog wel een paar klusjes gedaan worden, waaronder het texen van het plafond, maar ik kan wel zeggen dat de zaak er mooier uitziet dan voorheen. We zijn heel tevreden over het resultaat en blij dat we de deur weer open kunnen doen voor het publiek."    

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Advertenties