21:55:39    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 18 januari 2013 10:20 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2013 10:26 uur

Eerste vlucht vanaf Liemt Airport

Eerste vlucht vanaf Liemt Airport

Op de foto: De eerste vlucht vanaf Liemt Airport verliep niet geheel volgens plan. (Foto: Gerard Schalkx).

De eerste vlucht vanaf Liemt Airport is donderdagavond vertrokken. Tijdens de zittingsavond in Ploegersland draaide het allemaal om het eerste Liempdse vliegveld waar de vlucht van Ploegers Luchtvaart Maatschappij niet geheel vlekkeloos verliep.

Kennet is de nieuwe eigenaar van Liemt Airport en kocht deze via de website Marktplaats. Het personeel is ook overgenomen, maar bestaat slechts uit een medewerkster. Kennie moet ervoor zorgen dat alles op het vliegveld goed verloopt, maar slaagt daar nauwelijks in. Turbulente vluchten, neerstortende vliegtuigen en een bezoek aan de hemel maken deel uit van de Liempdse zittingsavond. Daarbij krijgt het publiek bezoek van een skileraar en geven twee zingende stewardessen een lesje in vreemde talen.

De avond werd muzikaal omlijst door Hofkapel De Kromploegers en dansmariekes De Zoetekes imponeerden met hun danskunsten. Prins Lars en adjudant Piet genoten zichtbaar van de eerste vlucht. Ook vrijdag en zaterdag vertrekken er nog vluchten vanaf Liemt Airport. De zittingsavonden worden gehouden in ploegersresidentie De Punder aan de Dorpsstraat.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Huidtherapie