RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:32:17    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 31 december 2012 10:09 uur, laatst gewijzigd op 31 december 2012 10:24 uur

Eendengat presenteert cd

Eendengat presenteert cd

De nieuwe editie van de Boxtelse carnavals-cd Indegatse Snaterhits wordt zaterdag 5 januari officieel gepresenteerd tijdens het Nonstop Bloasconcert in zaal De Adelaar. Daar ontvangt organisator De Volle Bloas vijf andere muziekkapellen tijdens een gratis toegankelijk muziekfestival dat om 19.30 uur begint.

Tijdens de vierde editie van het Nonstop Bloasconcert in De Adelaar zijn naast de gastheren optredens te beluisteren van The Ducktownband, de Red River Band, de Beyersland Kapel, ’t Brukels Muziekske en Noottoestand. Ter afwisseling spelen steeds twee orkesten één muziekstuk gezamenlijk. Deejay Hans van Breugel van Disco M’n Bruur sluit de muzikale avond af.

Het programma wordt om 22.00 uur kort onderbroken voor de presentatie van de cd ’Indegatse Snaterhits’ door prins Paul d’n Urste met zijn gevolg. Hij overhandigt het eerste exemplaar van het schijfje aan zanger en componist Ruud van de Langenberg van De Natneuzen. In de geluidsstudio van jongerencentrum B-Town zijn de opnames gemaakt van de twaalf inzendingen die meedongen naar de eerste prijs tijdens het ludieke songfestival. Naast ’Als Waggelaar…’, waarmee carnavalsclub De Natneuzen het Kwekdeuntjesfist won, zijn op het schijfje liedjes te horen van Geen Drank Geen Klank, De Snotnuskes, De Aggemarvanhuisaf Band, De Vlerken, De Ind-zingers, Zwischen die Decken usw., De Agterblijvers, The Ducktownband, Indeklocht, De Valentijntjes en De Knokkers.

De cd Indegatse Snaterhits kost vijf euro en is te koop in hofpaleis Denziz (Stationsstraat), bij de clubs die op het plaatje staan en bij de bestuursleden van de SOC. Bestellen kan ook via e-mail: info@socboxtel.nl.

Foto's

Eendengat presenteert cd

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel