06:52:33    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 27 mei 2014 09:07 uur, laatst gewijzigd op 27 mei 2014 09:09 uur

Eén dag popjournalist in Liempde...

Eén dag popjournalist in Liempde...

In Liempde wordt op Eerste Pinksterdag, zondag 8 juni de zesde editie van popfestival Limuscene gehouden. Brabants Centrum en Beleef Boxtel nodigen jonge muziekliefhebbers uit om zich aan te melden als popjournalist. Ga jij straks met je vriend of vriendin op reportage op Limuscene?

Brabants Centrum en Beleef Boxtel dragen graag een steentje bij aan het succes van Limuscene en nodigen jongeren uit om een dagje mee te lopen op het popfestival. Natuurlijk ga je die dag iets leuks doen: interviewtjes houden met artiesten en publiek, foto’s en filmpjes maken voor de krant en sociale media. Je krijgt een backstagepasje en mag overal gaan en staan.

Je hoeft overigens niet alleen op pad te gaan. Brabants Centrum en Beleef Boxtel nodigen tweetallen uit die samen een leuke dag in Liempde willen beleven en graag bijdragen aan de berichtgeving over Limuscene. Artikel en foto’s worden gepubliceerd op de website en de sociale mediakanalen van Brabants Centrum en Beleef Boxtel, de leukste bijdragen komen in de krant.

Wil je meedoen? Mail dan naar de redactie van Brabants Centrum, bc@brabantscentrum.nl. Vermeld je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair