RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:39:03    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 14 oktober 2013 12:36 uur, laatst gewijzigd op 14 oktober 2013 12:38 uur

Ecologisch leren tuinieren

Ecologisch leren tuinieren

Op de foto: Volkstuinders van Ceres werken mee aan de cursus ecologisch tuinieren, die op 21 oktober van start gaat. Het volkstuincomplex werd twee jaar geleden bezocht door scholieren van De Vorsenpoel. (Foto: Albert Stolwijk).

Volkstuinvereniging Ceres start binnenkort samen met Transition Town Boxtel en het Platform Eetbaar Boxtel een cursus ecologisch tuinieren. Onder leiding van Marie-José Meertens van de Werkgroep Natuur- en Landschapsbeheer en Groei & Bloei worden vier informatieve bijeenkomsten gehouden in gemeenschapshuis De Walnoot.

Het cursusprogramma omvat lessen over onder meer de inrichting van een ecologische moestuin, bodemverzorging en compostering, het zaaien en opkweken van gewassen en het beheren van plagen en ziektes. Ook wisselteelt en het combineren van gewassen komt aan bod.

De cursusdata zijn 21 oktober, 4 en 25 november en 2 december, telkens van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via e-mail. Het cursusgeld ad 20 euro dient overgemaakt te worden op rekeningnummer 1646925 ten name van André Leermakers in Boxtel onder vermelding van ’cursus tuinieren’.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro TopSlank Zwanenberg adviesgroep Beleef Boxtel Rijschool Dolman Tiga Kindertuin Gemeente Boxtel SNS Bank Koppelmans Natasja fashion Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Toverboom Geerts advies 040Fit Modecentrum Frans Theelen