20:54:13    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 09 augustus 2012 09:26 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2012 11:20 uur

Eclipse trekpleister kermis Boxtel

De Boxtelse kermis, die vrijdagavond 17 augustus van start gaat, heeft er met het contracteren van de Eclipse een spectaculaire attractie bij gekregen. De Eclipse is te vergelijken met de Booster die een aantal jaren op rij voor het gemeentehuis stond. Het is echter een eenarmige variant waarin het publiek niet alleen wordt rondgezwaaid, maar waarbij ook de zitbank op en neer gaat. Je voelt vier keer je eigen gewicht op je drukken.

Wethouder Willie van de Langenberg opent vrijdag 17 augustus de kermis op het Breukelsplein met medewerking van de komische figuur Kikki Kortkous. De openingshandeling bestaat onder meer uit een ballonnenwedstrijd. Op maandagavond trekken twee sambabands door het centrum van Boxtel als extra vermaak en op dinsdagavond verzorgt de Boxtelse pyrotechnicus Maurice Schellekens net als vorig jaar een vuurwerkshow. De kermis duurt tot en met woensdag 22 augustus.

Naast eet- en snoepkramen zijn de volgende attracties op de Boxtelse kermis te vinden.

MARKT - Groot vermaak: Star-Wars, Polyp en autoscooter. Kinderattracties: Mini-Octopussy en draaimolen. Spellen: Lucky Cranes, Pusher, fotoschietsalon, tassenspel, Barber Shop, Point, Boxbal, Aqua Blasta en bussensport.

BREUKELSPLEIN - Groot vermaak: Break-Dance, Eclipse en Time Trip. Familieattracties: Cakewalk, Butterfly, Bayern Labyrint en trampoline. Kindervermaak: Babysport, mini-zweefmolen en Mini Cars. Spellen: Lucky Cranes, Flippa-Winna, Big One, lijntrek, Lucky Duck, Skeeball en voetbalspel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg