RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:27:07    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 09 augustus 2012 09:26 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2012 11:20 uur

Eclipse trekpleister kermis Boxtel

De Boxtelse kermis, die vrijdagavond 17 augustus van start gaat, heeft er met het contracteren van de Eclipse een spectaculaire attractie bij gekregen. De Eclipse is te vergelijken met de Booster die een aantal jaren op rij voor het gemeentehuis stond. Het is echter een eenarmige variant waarin het publiek niet alleen wordt rondgezwaaid, maar waarbij ook de zitbank op en neer gaat. Je voelt vier keer je eigen gewicht op je drukken.

Wethouder Willie van de Langenberg opent vrijdag 17 augustus de kermis op het Breukelsplein met medewerking van de komische figuur Kikki Kortkous. De openingshandeling bestaat onder meer uit een ballonnenwedstrijd. Op maandagavond trekken twee sambabands door het centrum van Boxtel als extra vermaak en op dinsdagavond verzorgt de Boxtelse pyrotechnicus Maurice Schellekens net als vorig jaar een vuurwerkshow. De kermis duurt tot en met woensdag 22 augustus.

Naast eet- en snoepkramen zijn de volgende attracties op de Boxtelse kermis te vinden.

MARKT - Groot vermaak: Star-Wars, Polyp en autoscooter. Kinderattracties: Mini-Octopussy en draaimolen. Spellen: Lucky Cranes, Pusher, fotoschietsalon, tassenspel, Barber Shop, Point, Boxbal, Aqua Blasta en bussensport.

BREUKELSPLEIN - Groot vermaak: Break-Dance, Eclipse en Time Trip. Familieattracties: Cakewalk, Butterfly, Bayern Labyrint en trampoline. Kindervermaak: Babysport, mini-zweefmolen en Mini Cars. Spellen: Lucky Cranes, Flippa-Winna, Big One, lijntrek, Lucky Duck, Skeeball en voetbalspel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geerts advies SNS Bank Gemeente Boxtel