RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:05:04    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 19 maart 2013 21:45 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2013 10:24 uur

ECBoxtel lanceert Energiecafe

ECBoxtel lanceert Energiecafe

Op de foto: ECBoxtel mikt op particulieren die zonnepanelen willen plaatsen. Woonstichting Sint-Joseph is nauw betrokken bij de plannen en plaatste vorige week zonnepanelen op een woning aan de Berkengaard. (Foto: Peter de Koning).

Donderdag 4 april organiseert de Energie Coöperatie Boxtel (ECBoxtel) een energiecafé rondom het thema zonne-energie. De bijeenkomst vindt plaats in Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd en begint om 20.15 uur. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

De avond staat in het teken van zonne-energie. De eerste panelen zijn inmiddels geplaatst bij leden van de Energie Coöperatie Boxtel. Bezoekers ontvangen informatie over de voordelen van zonnepanelen, de werking en de besparingsmogelijkheden. Bovendien is een aantal ondernemers aanwezig om uitleg en advies te geven.

Eén van de leden van de Energie Coöperatie Boxtel die voorop ging bij het plaatsen van panelen zal over zijn ervaringen vertellen. Ook is er een presentatie over de zonne-atlas die de gemeente Boxtel op dit moment laat maken. De zonne-atlas laat straks in één oogopslag zien welke daken geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro SNS Bank Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht