03:58:05    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 februari 2014 08:58 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2014 09:08 uur

Dweilmuziek tijdens KKKonsert

Dweilmuziek tijdens KKKonsert

Op de foto: De Aggemarvanhuisaf Band in actie tijdens het dweilfestival in Hoogeloon dat vorig jaar september met overmacht werd gewonnen.

De Aggemarvanhuisaf Band tekent voor de 37e keer in successie voor de organisatie van het Karnavals Kriebels Konsert van Eendengat. In grand café Rembrandt zijn zondag 16 februari vanaf 13.30 uur ook gastoptredens te beluisteren van de Red River Band uit Boxtel, de Spoorbend uit Helvoirt en De Naagers uit Tilburg.

Het Karnavals Kriebels Konsert heeft zich sinds het einde van de jaren zeventig ontpopt tot dé muzikale opwèrmer van Eendengat. De muzikale verrichtingen van de dweilorkesten worden afgewisseld met de binnenkomst van prins Donald de Vierde met zijn gevolg en de vertolking van het carnavalslied 2014 (’Verliefd’) door De Natneuzen. CV Geen Drank Geen Klank brengt ook haar inzending voor het Kwekdeuntjesfist ten gehore. Het Boxtelse feestduo De Dorini’s verzorgt een optreden, waarbij ook de nieuwste carnavalshit ’Koning Bier’ zal klinken.

Het Karnavals Kriebels Konsert is gratis toegankelijk.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo