RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:06:51    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 14 juni 2014 15:33 uur, laatst gewijzigd op 14 juni 2014 15:34 uur

Duo-expositie in Liempde

Duo-expositie in Liempde

Op de foto: Dagmar de Kok. (Foto: Peter de Koning).

Beeldend kunstenares Dagmar de Kok exposeert zondag 15 juni in Liempde. Op het adres Lagevoortseweg 20 in het buitengebied van het dorp is ook werk te zien van Joram Raaijmakers. Beide kunstenaars deden onlangs mee aan de eendaagse kunstmanifestatie Local Heroes.

Dagmar de Kok had een aantal jaren een eigen atelier en kunstwinkel aan de Stationsstraat in Boxtel. Na een verblijf in Zuid-Afrika verruilde ze haar woonplaats voor Amsterdam, waar ze nu werkzaam is. De oud-Boxtelse was een van de 27 deelnemers aan Local Heroes en toonde op straat keramiektegels.

Joram Raaijmakers is geobsedeerd door wachttorens in alle soorten en maten en liet zich ook voor Local Heroes inspireren om een wachttoren te maken. Deze was te zien nabij sportcomplex De Braken en trok net als de creaties van andere deelnemers veel bekijks.

Ontwerper Jules van den Langenberg stond aan de wieg van Local Heroes en presenteert tijdens de expositie aan de Lagevoortseweg in Liempde een sneak preview van een bijzonder dagboek dat van de eendaagse kunstmanifestatie verschijnt. Bezoekers kunnen inkijkexemplaren bekijken en een boek reserveren.

Zondag 22 juni is van 13.00 tot 18.00 uur de officiële presentatie. Deze vindt plaats op het festivalterrein van de Bazaar Boxtel in park Molenwijk. Wie dagboeken wil reserveren, kan deze bestellen via info@localheroesboxtel.nl. Afhalen kan op de Bazaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie SNS Bank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen