08:51:59    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 29 december 2014 09:24 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2014 09:24 uur

Ducktownband luidt 2015 in

Ducktownband luidt 2015 in

Het nieuwe jaar wordt in Boxtel traditioneel muzikaal ingeluid door The Ducktownband. Ook nu bereidt de muziekkapel zich voor op een spetterend optreden vanaf 15.00 uur op Nieuwjaarsdag in zaal De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat. De toegang is gratis.

Tijdens de muzikale Nieuwjaarsborrel presenteert The Ducktownband gewoonlijk enkele nieuwe nummers. Veelal gezellige feestmuziek die geschikt is voor carnaval. Want het zottenfeest is en blijft een hoogtepunt voor de muzikanten. Zeker nu twee leden voorop gaan in het feestgedruis. Baritonnist Frank van Heesch zwaait immers voor het tweede jaar op rij de scepter over de Waggelaars als prins Donald IV en bassist Mari Huijberts staat hem terzijde als adjudant. The Ducktownband won in november jongstleden het Kwekdeuntjesfist, het carnavaleske songfestival van Eendengat en dus mag de winnende inzending tijdens de Nieuwjaarsreceptie niet ontbreken. Hans van Breugel, in Boxtel ook wel bekend als deejay M'n Bruur, neemt tijdens de vertolking van IndeKooikes de zangmicrofoon ter hand. Ook deejay Frank verleent zijn medewerking.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht