16:40:02    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 juli 2014 18:55 uur, laatst gewijzigd op 16 juli 2014 19:09 uur

Dubbeltjesmarkt trekt veel volk

Dubbeltjesmarkt trekt veel volk

Op de foto: De dubbeltjesmarkt op het terrein van de Kinderboerderij Boxtel is al jaren een populaire en drukbezochte activiteit, zo bleek ook woensdagmiddag weer. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De zon scheen volop, de lucht was blauw en het was lekker warm tijdens de eerste dubbeltjesmarkt bij de Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad. Het evenement groeide woensdagmiddag uit tot een succesvolle happening.  

Tientallen kinderen verdienden tijdens het drukbezochte evenement een aardig zakcentje met de verkoop van hun eigen speelgoed. Veel jeugdige verkopers konden op de steun rekenen van hun ouders, die net als hun kroost genoten van de ontspannen vakantiesfeer en het heerlijke zomerweer. Tal van artikelen werden op de vele zeiltjes en dekentjes aangeboden, waaronder niet alleen speelgoed, maar bijvoorbeeld ook boeken, poppen, knuffels, spelletjes en skelters.

De tweede dubbeltjesmarkt bij de Kinderboerderij wordt gehouden op woensdag 20 augustus.       

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies buisman optiek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Olieenzo Toverboom Filipe Podium Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie