18:11:45    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 20 augustus 2014 15:43 uur, laatst gewijzigd op 20 augustus 2014 15:47 uur

Dubbeltjesmarkt Kinderboerderij

Dubbeltjesmarkt Kinderboerderij

Op de foto: Jonge bezoekers van de dubbeltjesmarkt spelen mens erger je niet, een spel van speel-o-theek De Eendenkring. (Foto: Marc Cleutjens).

Op het grasveld bij de Kinderboerderij aan het Apollopad is woensdagmiddag de tweede dubbeltjesmarkt gehouden. Enkele tientallen kinderen boden - vaak vergezeld van vader of moeder - tweedehands spulletjes aan.

De dubbeltjesmarkt werd ditmaal minder druk bezocht dan de eerste editie; het evenement had last van ’concurrentie’ van zowel het kindervakantiewerk als de kermis. Vrijwilligers van de Kinderboerderij verkochten onder meer jam en honing.

Verder was speel-o-theek De Eendenkring present. Vrijwilligers maakten reclame voor deze organisatie, die is gehuisvest in bibliotheek De Meierij aan de Burgakker in Boxtel. Bezoekers van de dubbeltjesmarkt konden kennismaken met het ruime spelletjesaanbod.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Proef Culinair