06:11:00    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 01 mei 2014 15:56 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2014 15:56 uur

Dubbelexpositie in bibliotheek

Dubbelexpositie in bibliotheek

De Boxtelse kunstenaressen Lilian van Rossum en Nantsje Vonk exposeren in bibliotheek De Meierij aan de Burgakker. Zij tonen werken in vilt, zeefdrukken en schilderijen rond het thema ’Laag over laag’.

Kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 organiseert deze tentoonstelling als onderdeel van de expositie- en lezingencyclus De Blauwe Wand. Dit gebeurt in samenwerking met de bibliotheek De Meierij en het UITpunt Boxtel.

De expositie van Van Rossum en Vonk wordt vrijdag 2 mei om 20.00 uur op een bijzondere manier geopend. Andere kunsten vertolken het thema ’laag over laag’ waarbij een dansgroep van Tiga het publiek zal vermaken.

Toegangskaarten voor de opening kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar in de bibliotheek. Vervolgens kan iedereen de expositie gratis bewonderen tot en met vrijdag 30 mei. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Huidtherapie Proef Culinair Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding