12:46:05    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 27 mei 2013 09:14 uur, laatst gewijzigd op 27 mei 2013 09:16 uur

Dubbel verlies MEP in play-offs

Dubbel verlies MEP in play-offs

Op de foto: Vreugde bij de mannen van MEP na een treffer tegen Zwolle. De gasten wonnen in Boxtel met 2-3. (Foto: Gerard Schalkx).

De hockeyteams van MEP hebben zondag de eerste play-offs verloren. In eigen huis waren de mannen van Zwolle en de vrouwen van Schaerweijde te sterk.

Onder het toeziend oog van honderden supporters konden de vrouwen van MEP zondag rond het middaguur geen vuist maken tegen Schaerweijde uit Zeist. De Boxtelse hockeysters speelden niet slecht, maar konden het tempo van de gasten niet bijbenen: 2-6.

De mannen namen het drie uur laten ook in sportpark Molenwijk op tegen Zwolle, dat eveneens in de race is voor een plek in de overgangsklasse. Het duel was razend spannend maar eindigde in een deceptie voor MEP: 2-3. Beide vlaggenteams van de Boxtelse hockeyclub spelen zaterdag de tweede wedstrijd in de play-offs.

De teleurstelling van de twee nederlagen werd door meer dan driehonderd leden van MEP verwerkt tijdens een biercantus. In een feesttent op een van de hockeyvelden vloeide het bier rijkelijk en klonk muziek. De opbrengst van het festijn was voor de renovatie van clubhuis en vernieuwing van twee velden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij