09:42:06    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 juli 2014 08:22 uur

Drums on the Beach bij Langspier

Drums on the Beach bij Langspier

’Fascinating Drums’ is het motto van het muzikale evenement Drums On The Beach dat zondag 6 juli vanaf 13.00 uur wordt gehouden bij recreatieplas De Langspier in Boxtel. De organisatie is in handen van de Big Band Boxtel, die onder meer gaat optreden met de zangeressen Donna, Jazzmin en Maria.

Verder zijn er tijdens Drums on the Beach optredens van de leerlingen van de Gildenbondsharmonie, het blaasbandje en gitarist Harry Hendriks, die een workshop gaat geven op zogeheten boomwhackers. Verder word het nummer Fascinating Drums uitgevoerd met zoveel mogelijk slagwerkers; iedereen kan meedoen, er zijn voldoende slaginstrumenten aanwezig.

De achterliggende doelstelling van Drums on the Beach is dat de organisatoren op zoek zijn naar vaste drummers. Wie lid wil worden, kan zich aanmelden bij Wilbert van Beers, e-mail: wilbert.van.beers@hetnet.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel TopSlank EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Geerts advies Doornmalen electro buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel