RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:50:43    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 26 december 2012 11:21 uur, laatst gewijzigd op 26 december 2012 11:22 uur

Drukte bij rode keet in Liempde

Drukte bij rode keet in Liempde

De inwoners van Liempde hebben tot kerstavond op grote schaal meegewerkt aan de eerste fase van het project Liemt in Uitvoering. Volgens de organisatoren van SPPiLL zijn honderden ideeën, opmerkingen en suggesties aangedragen. Alle ideeën zijn gegroepeerd en op overzichtelijke posters uitgewerkt.

Belangstellenden konden ze tot 25 december bekijken in de rode schaftkeet die in de dorpskern was geplaatst. Ze staan ook op de website van SPPiLL: www.sppill.nl. Projectleider Désiré van Laarhoven liet vorige week weten dat niet alle ideeën en suggesties direct uitvoerbaar en realiseerbaar zijn.

Van Laarhoven: ,,De projectgroep van Liemt in Uitvoering gaat er met ondersteuning van Arcadis/Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij mee aan de slag. In de loop van januari of februari zal de projectgroep met voorstellen komen voor verschillende locaties in het projectgebied en dan begint de tweede fase van het project.”

De rode keet van Liemt in Uitvoering werd vorige week nog door veel inwoners begroet. Ook een cameraploeg van Omroep Brabants kwam een kijkje nemen en bracht het komische duo Lelle en Belle uitgebreid in beeld. (Foto: Gerard Schalkx).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel SNS Bank Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo