06:18:36    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 juni 2012 11:13 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2012 11:17 uur

Drukke buitenspeeldag in Boxtel

Drukke buitenspeeldag in Boxtel

Op de foto: Beeld van de Buitenspeeldag op Tongeren in 2011. (Foto: Albert Stolwijk).

Woensdag 13 juni is het weer zover. Dan wordt de Nationale Buitenspeeldag gehouden. Dit is de nieuwe naam voor de Nationale Straatspeeldag. In Boxtel doen veertien straten mee.

De Buitenspeeldag is een landelijk initiatief van Veilig Verkeer Nederland. Tijdens die dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen op zo’n manier een echte speelstraat als protest tegen de gevaren in het verkeer die hen in hun bewegingsvrijheid beperken. Zo is de Buitenspeeldag naast één groot kinderfeest ook een actiedag voor veilige en kindvriendelijke woonwijken.

In Boxtel staan op woensdagmiddag buitenspeelactiviteiten op het programma in de volgende straten: Diepenbrockstraat, Doornakkerlaan, Duinendaal, Einsteinstraat, Elisabethstraat, Grote Beemd, De Linnenbleker, Van Merheimstraat, Molenweide, Ronduutje, Strohulzen, Tongeren, Van Randerodestraat en Veldakkerstraat.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie