RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:17:07    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 10 oktober 2014 10:18 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2014 11:50 uur

'Dromenland' voor KiKa

\'Dromenland\' voor KiKa

Op de foto: In natuurpark Boscheind te Lennisheuvel nam zangeres Inch vorige maand de videoclip voor Dromenland op met Kids for KiKa. (Foto: Albert Stolwijk).

Via de verkoop van de single ‘Dromenland’, opgenomen door de Liempdse zangeres Inch (Inge van den Biggelaar) en zanggroep Kids for KiKa, probeert Marieke van den Heuvel uit Lennisheuvel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Zij wordt daarbij geholpen door tal van schoolkinderen.

‘Dromenland’ is gearrangeerd door producer Roel Jongeneelen van de Boxtelse studio Apollo-98. Hij maakte samen met Inch ook een nieuwe tekst op het lied. De leerlingen proberen zoveel mogelijk singles te verkopen teneinde zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Er worden veel prijzen verloot onder alle deelnemers met als hoofdprijs een studio-opname bij Apollo-98. Kinderen die mee willen helpen met deze actie kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen marieke@tiga.nl.

‘Dromenland’ blijkt een succes en staat nummer één bij TV Oranje. Ook zijn INCH & Kids voor KiKa gevraagd voor een optreden in het tv-programma Toppers van Oranje op 9 november. Als klap op de vuurpijl is er ook een special edition van de single samen met een dvd met daarop de videoclip. De set samen kost 9,95 euro; de cd alleen kost 4 euro. Bestellen kan via www.inch.nu.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie SNS Bank Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Gemeente Boxtel