RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:30:47    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 21 mei 2014 19:08 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2014 19:11 uur

Driedaagse Esch viert 1e lustrum

Driedaagse Esch viert 1e lustrum

Op de foto: Deejay Rob van den Bogaart vermaakte de Essche wandelaars woensdag tijdens de avonddriedaagse met swingende muziek. (Foto: Annelieke van der Linden).

Ruim vierhonderd Esschenaren verzamelden woensdagavond bij Ons Café aan de Leunisdijk om deel te nemen aan de Avonddriedaagse. Zij konden kiezen uit wandeltochten van vijf of tien kilometer. Het evenement viert dit jaar het eerste lustrum, waardoor de wandelaars verrassende extra's kunnen verwachten...

Ons Café was woensdag omgebouwd tot een inschrijfbureau. Alle deelnemers kregen een groen tasje met een flesje water, zakje chips en snoep. ,,En dat is nog niet alles, want onderweg krijgen de wandelaars ook nog versnaperingen", vertelde Monique Bekkers van de organisatie. ,,Jaarlijks ligt het aantal deelnemers rond de vierhonderd en dat is op deze eerste wandeldag ook het geval." De routes voeren de deelnemers woensdag via de Nergena richting Boxtel. Morgen is Sparrenrijk aan de beurt en vrijdag wandelen de deelnemers richting De Ruiting.

Tijdens de avonddriedaagse worden vanwege het lustrum allerlei extra's georganiseerd. Zo konden de wandelaars woensdag genieten van een lekker muziekje van Rob van den Bogaart (13) die zijn draaitafel in de voortuin had gezet. ,,De nummers moeten goede beats bevatten, dat is goed voor de wandelaars", aldus de jonge deejay. De Essche deelnemers konden de kleine discotheek waarderen: deejay Rob kreeg flink wat opgestoken duimen te zien.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg SNS Bank Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht