RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:22:59    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 april 2013 17:07 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2013 17:08 uur

Drie opties voor toekomst De Rots

Het college van B. en W. presenteert maandag 13 mei drie opties voor het voortbestaan van gemeenschapshuis De Rots aan de raadscommissie Maatschappelijke Zaken. De voorkeur van B. en W. en het bestuur van De Rots gaat uit naar het in stand houden van het gemeenschapshuis op de huidige locatie.

Het bestuur en het college van B. en W. hebben uitgebreid met elkaar gesproken over de toekomst van de voorziening in de wijk Boxtel-Oost. Aanleiding hiervoor was de financiële situatie van De Rots. Uit het overleg zijn drie opties voortgekomen waarbij de voorkeur is om De Rots op de huidige locatie gevestigd te houden. Het gemeenschapshuis kan daar worden uitgebreid met een horecafunctie.

Andere mogelijkheden zijn verhuizing naar een andere plek of behouden op dezelfde plek maar dan met steun van de gemeente Boxtel om de financiële problemen te kunnen oplossen. De Boxtelse politiek buigt zich maandag 13 mei over het voorstel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Beleef Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies SNS Bank