RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:07:37    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 27 februari 2014 20:47 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2014 20:48 uur

Drie dagen Partyrock in De Rots

Drie dagen Partyrock in De Rots

Het evenement Partyrock voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar in gemeenschapshuis De Rots, is met één dag uitgebreid. De initiatiefnemers Kay van Putten en Johan Coset houden de alcoholvrije carnavalsdisco nu op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 maart.

Woensdag werd bekend dat de frisdisco Colours Rots Boxtel die Mani Events op carnavalszondag zou houden in De Rots door omstandigheden geen doorgang kon vinden. Van Putten en Coset hebben de handschoen opgepakt en inderhaast besloten hun evenement Partyrock ook op zondag te organiseren. De inrichting van de feestzaal is gisteravond van start gegaan.

Begeleid door een grote groep vrijwilligers willen Van Putten en Coset Partyrock tot een succes maken. Dat kan niet zonder een aantal belangrijke huisregels te hanteren. Om die reden worden beveiligers ingehuurd die bij de deur controleren of jongeren voldoen aan de leeftijdseisen. Bezoekers dienen een identiteitsbewijs te tonen en krijgen na de entree een stempel. Verder worden alleen jongeren toegelaten die feestkleding dragen.

Combikaarten voor Partyrock – uitsluitend geldig op maandag 3 en dinsdag 4 maart - zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Rots (Nieuwe Nieuwstraat 7), Anyfma (Stationsstraat 4) en Denziz (Stationsstraat 71) in Boxtel en kosten 10 euro. Dagkaarten kosten 6,50 euro en zijn op beide dagen aan de zaal te koop. Voor zondag 2 maart zijn uitsluitend dagkaarten aan de zaal te koop; ze kosten 5 euro. Partyrock duurt op 2 en 3 maart van 20.00 tot 01.00 uur en op 4 maart van 20.00 uur tot middernacht. (Foto: Gerard Schalkx).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Geerts advies