RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:16:06    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 15 september 2014 12:49 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2014 17:19 uur

Drie bands op Com Rock in Boxtel

Drie bands op Com Rock in Boxtel

Op de foto: Northern Lights (Foto: Bas van den Biggelaar).

Com Rock is terug. Henny van den Boom en Charles van Liempd organiseren het muziekevenement zaterdag 20 september in partycentre De Comsche Hoeve als eerbetoon aan de op Oudejaarsdag overleden Boxtelse concertpromotor en muziekliefhebber Bert van Gils.

Com Rock biedt de liefhebbers van rock- en bluesmuziek ditmaal drie bands: Northern Lights, Black Hawks en Big Bam Boom Band. Om het festival breed onder de aandacht te brengen, zal Com Rock om 20.00 uur ook een bijdrage leveren aan de Uitmarkt die ook op 20 september wordt gehouden. In Podium Boxtel is die avond een voorbeschouwing op het culturele seizoen te beleven. ,,We hebben Northern Lights bereid gevonden om een akoestisch optreden op de Uitmarkt te verzorgen", vertelt Van den Boom. ,,Hiermee nodigen we bezoekers uit om na afloop naar De Comsche Hoeve te komen."

Com Rock begint om 21.00 uur. Voorafgaand aan het optreden van Northern Lights om 21.30 uur is er een kort in memoriam voor Bert van Gils. De kaartverkoop is al begonnen; tickets kosten in de voorverkoop 7,50 euro en zijn te koop bij tankstation BP Van Esch (Baandervrouwenlaan), cafetaria Mikies (Clarissenstraat) en partycentre De Comsche Hoeve. Bestellen kan ook online: www.decomschehoeve.nl. Aan de zaal kosten kaarten 10 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel