08:48:45    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 23 augustus 2012 10:42 uur, laatst gewijzigd op 23 augustus 2012 10:43 uur

Dorpsraad hervat advisering

De dorpsraad Liempde hervat haar advisering aan het Boxtelse college van B. en W. Nadat het adviesorgaan in september 2011 haar taken neerlegde, werd deze week bekend gemaakt dat het gemeentebestuur en de leden van de dorpsraad overeenstemming hebben bereikt over een hernieuwde samenwerking.

Het college en de dorpsraad hebben een aantal nieuwe afspraken gemaakt. Het adviesorgaan en gemeentebestuur maken een lijst met onderwerpen waarop de komende twee jaar een advies verwacht wordt. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan bouwprojecten en het maken van een centrumplan.

Zowel wethouder Peter van de Wiel als dorpsraadslid Jan van der Weijden zijn optimistisch over de vernieuwde afspraken. ,,We hebben er vertrouwen in dat deze werkwijze zal gaan werken. Er zijn goede en heldere afspraken gemaakt over de wijze van communiceren en we staan positief in deze nieuwe samenwerking.”

De maandelijkse vergaderingen van de dorpsraad worden weer hervat. De eerste bijeenkomst staat gepland voor woensdag 5 september.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding