RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:50:57    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 07 augustus 2012 16:42 uur, laatst gewijzigd op 07 augustus 2012 16:52 uur

Dorpsjeugd timmert er op los

Dorpsjeugd timmert er op los

Op de foto: In Esch is de jeugd maandag gestart met bouwen. Daar was dinsdagmiddag al een heel dorp neergezet. (Foto: Albert Stolwijk).

208 kinderen in Esch en 275 Liempdse jongeren timmerden er dinsdag al op los tijdens de jaarlijkse kindervakantieweken. De jeugd in Lennisheuvel moet nog een dag wachten; daar gaat het bouwdorp woensdag van start.

Het terrein tussen De Serenade en sporthal Pius X lag dinsdag bezaaid met hout. Toch laat de organisatie, Jeugdvakantiewerk Liempde, weten dat ze nog een heleboel hout zoekt voor de komende dagen. ,,In Esch is de vakantieweek woensdagmiddag al afgelopen. Misschien hebben zij dan nog wel wat materiaal over", aldus Mieke Beerens, voorzitter Jeugdvakantiewerk Liempde.

Houttekort of niet, in Liempde waren de eerste verdiepingen van het bouwdorp al in elkaar getimmerd. Daarnaast worden er dinsdag tot en met vrijdag allerlei andere spellen georganiseerd, zoals beeldhouwen, wajangpoppen maken en dansen.  

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht