17:55:15    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 februari 2013 15:34 uur, laatst gewijzigd op 09 februari 2013 16:29 uur

Dorini's winnen 'Kies Je Kraker'

Dorini\'s winnen \'Kies Je Kraker\'

Op de foto: De Dorini's traden vrijdagochtend op in de bomvolle aula van 'hun' Angelaschool in Boxtel. Vrijdagmiddag wonnen ze met de hit Dina Dynamiet de wedstrijd Kies Je Kraker. (Foto: Gerard Schalkx).

Het Boxtelse zangduo De Dorini's heeft de Kies Je Kraker-wedstrijd van Omroep Brabant gewonnen met haar hit Dina Dynamiet. Dorien Habraken en Marlou van Griensven ontvingen de prijs vrijdagmiddag in Eindhoven uit handen van Niek & Danny, het duo dat vorig jaar won.

De Dorini's zijn vrijdagochtend op eigen bodem begonnen aan een lange reeks carnavalsoptredens. Ze traden in aanwezigheid van prins Paul d'n Urste en zijn gevolg op in de aula van de Angelaschool aan de Baroniestraat. Dorien en Marlou hebben vroeger op deze school gezeten en trapten hier af voor carnaval.

De hit Dina Dynamiet, waarmee ze de wedstrijd Kies Je Kraker hebben gewonnen, klonk in de Angelaschool als eerste. En alle vijfhonderd leerlingen dansten en zongen mee met het duo, dat de komende dagen bijna 25 optredens verzorgt.

Dorien vertelde deze week in Brabants Centrum dat Dina Dynamiet is geïnspireerd op haar tante Dina. Ook bij Omroep Brabant was de carnavalskraker te beluisteren. De Dorini's traden op tijdens het bal 3 Uurkes Vurraf, waarmee de regionale omroep het startsein geeft voor het carnavalsfeest.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support buisman optiek Doornmalen electro Beleef Boxtel EmielTechniek