RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:25:58    woensdag, 16 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 08 februari 2013 15:34 uur, laatst gewijzigd op 09 februari 2013 16:29 uur

Dorini's winnen 'Kies Je Kraker'

Dorini\'s winnen \'Kies Je Kraker\'

Op de foto: De Dorini's traden vrijdagochtend op in de bomvolle aula van 'hun' Angelaschool in Boxtel. Vrijdagmiddag wonnen ze met de hit Dina Dynamiet de wedstrijd Kies Je Kraker. (Foto: Gerard Schalkx).

Het Boxtelse zangduo De Dorini's heeft de Kies Je Kraker-wedstrijd van Omroep Brabant gewonnen met haar hit Dina Dynamiet. Dorien Habraken en Marlou van Griensven ontvingen de prijs vrijdagmiddag in Eindhoven uit handen van Niek & Danny, het duo dat vorig jaar won.

De Dorini's zijn vrijdagochtend op eigen bodem begonnen aan een lange reeks carnavalsoptredens. Ze traden in aanwezigheid van prins Paul d'n Urste en zijn gevolg op in de aula van de Angelaschool aan de Baroniestraat. Dorien en Marlou hebben vroeger op deze school gezeten en trapten hier af voor carnaval.

De hit Dina Dynamiet, waarmee ze de wedstrijd Kies Je Kraker hebben gewonnen, klonk in de Angelaschool als eerste. En alle vijfhonderd leerlingen dansten en zongen mee met het duo, dat de komende dagen bijna 25 optredens verzorgt.

Dorien vertelde deze week in Brabants Centrum dat Dina Dynamiet is geïnspireerd op haar tante Dina. Ook bij Omroep Brabant was de carnavalskraker te beluisteren. De Dorini's traden op tijdens het bal 3 Uurkes Vurraf, waarmee de regionale omroep het startsein geeft voor het carnavalsfeest.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Geerts advies Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg