04:53:33    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 maart 2014 16:23 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2014 18:22 uur

Donseendjes staan Indespotlights

Donseendjes staan Indespotlights

Op de foto: Carnavalsvereniging De Walvisjes rolde de rode loper uit. (Foto: Marc Cleutjens).

De donseendjes van Eendengat stonden zaterdagmiddag Indespotlights. Dit thema van de jaarlijkse Kleine Eendentrek inspireerde de jongste carnavalsvierders tot veel creativiteit. Camera's flitsten, rode lopers werden uitgerold en bodyguards zorgden ervoor dat alles goed verliep.

Zoals elk jaar vertrok de jeugdoptocht na de sleuteloverdracht op de Markt. Scholen, buurtverenigingen en andere groepen liepen door de straten van het Boxtelse centrum. De Aggemarvanhuisaf Band, Red River Band en Echdweil zorgden voor feestelijke muziek.

De groep 'Kleurtjes' zette niet zichzelf, maar de toeschouwers in de spotlights. De vijf kleurrijke deelnemers maakten foto's van het enthousiaste publiek. De Molenwijkschool was present met een echte filmset. Compleet met cameramensen, een rode loper en natuurlijk: spotlights. Ook dit jaar was deejay Joost weer van de partij. Met zijn toepasselijke muziek en bijpassende dansjes zorgde hij ervoor dat iedereen in de juiste carnavalsstemming kwam.

De Kleine Eendentrek trok naar De Kwekpoel waar de prijzen werden uitgereikt door jeugdprins Jochem en jeugdprinses Kiki. Kijk hier voor meer foto's van de jeugdoptocht in Eendengat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies