11:53:41    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 20 februari 2012 14:30 uur, laatst gewijzigd op 20 februari 2012 14:36 uur

Donseendjes feesten in Kwekpoel

Donseendjes feesten in Kwekpoel

Op de foto: Honderden kinderen kwamen naar het jaarlijkse Donseendjesfeest in feestpaleis De Kwekpoel. (Foto: Peter de Koning).

Jeugdhofpaleis De Kwekpoel was maandagochtend goed gevuld tijdens het jaarlijkse Donseendjesfeest. Honderden kinderen kwamen met hun ouders kijken naar het toneelstuk ’Het verdwenen carnavalsgevoel’. Ook jeugdprins Marvin, jeugdprinses Paulien, hun gevolg en de jeugdhofkapel kwamen een kijkje nemen in De Kwekpoel.

Bij binnenkomst kregen alle kinderen een tasje waarin een feesthoedje, een sambabal en een vlaggetje zaten. Deze voorwerpen konden ze gebruiken bij het toneelstuk. Het jonge publiek luisterde ademloos naar het verhaal over een aantal dieren in het bos die een carnavalsfeest willen organiseren. Meneer de Uil, de baas van het bos, steekt daar een stokje voor omdat hij niet van feesten houdt. Maar Konijn, Duckie, Piet Vogel en Brom de Beer bedachten een plannetje om de uil om de tuin te leiden. Na de voorstelling kon de jongste jeugd nog even hossen op muziek van discotheek KEK.

Kijk voor de rest van het carnavalsprogramma in De Kwekpoel op www.kwekpoel.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie EmielTechniek Olieenzo Remax-optimus Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Alfa Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Geerts advies Filipe Beleef Boxtel