11:50:37    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 05 september 2012 14:52 uur, laatst gewijzigd op 05 september 2012 14:53 uur

Donatie voor Heilig Bloedstichting

Donatie voor Heilig Bloedstichting

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers zamelde bij zijn afscheid geld in voor de Heilig Bloedstichting. Enkele processiegangers bezochten de receptie. (Foto: Albert Stolwijk).

De Heilig Bloedstichting kan een donatie van ruim 4.500 euro tegemoet zien. Het geld is ingezameld tijdens de afscheidsbijeenkomst van burgemeester Frank van Beers, vorige maand in de raadzaal van het gemeentehuis in Boxtel.

Van Beers nam op 10 augustus officieel afscheid van Boxtel. Voorafgaand aan zijn vertrek had hij te kennen gegeven geen prijs te stellen op persoonlijke cadeaus. Hij vroeg om een financiële bijdrage voor de Heilig Bloedstichting, die de jaarlijkse Heilig Bloedprocessie organiseert. Vanwege regenval kon de processie de afgelopen drie jaren niet of onvolledig uittrekken en werden veel extra kosten gemaakt om de authentieke kleding te reinigen en herstellen.

,,Behalve mooie woorden die velen tot ons richtten, gaf iedereen gul aan de Heilig Bloedstichting: in totaal al zo’n 4.500 euro. Dat alles overtrof onze verwachtingen”, schrijft het burgemeesterspaar Frank en Marianne van Beers in een dankwoord. ,,Zes jaar lang hebben wij genoten van de vele contacten. De afscheidsreceptie was daarop een bijzondere toegift!”

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel