RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:08:43    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 05 september 2012 14:52 uur, laatst gewijzigd op 05 september 2012 14:53 uur

Donatie voor Heilig Bloedstichting

Donatie voor Heilig Bloedstichting

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers zamelde bij zijn afscheid geld in voor de Heilig Bloedstichting. Enkele processiegangers bezochten de receptie. (Foto: Albert Stolwijk).

De Heilig Bloedstichting kan een donatie van ruim 4.500 euro tegemoet zien. Het geld is ingezameld tijdens de afscheidsbijeenkomst van burgemeester Frank van Beers, vorige maand in de raadzaal van het gemeentehuis in Boxtel.

Van Beers nam op 10 augustus officieel afscheid van Boxtel. Voorafgaand aan zijn vertrek had hij te kennen gegeven geen prijs te stellen op persoonlijke cadeaus. Hij vroeg om een financiële bijdrage voor de Heilig Bloedstichting, die de jaarlijkse Heilig Bloedprocessie organiseert. Vanwege regenval kon de processie de afgelopen drie jaren niet of onvolledig uittrekken en werden veel extra kosten gemaakt om de authentieke kleding te reinigen en herstellen.

,,Behalve mooie woorden die velen tot ons richtten, gaf iedereen gul aan de Heilig Bloedstichting: in totaal al zo’n 4.500 euro. Dat alles overtrof onze verwachtingen”, schrijft het burgemeesterspaar Frank en Marianne van Beers in een dankwoord. ,,Zes jaar lang hebben wij genoten van de vele contacten. De afscheidsreceptie was daarop een bijzondere toegift!”

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie Gemeente Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo