RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:17:07    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 07 juli 2014 09:11 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2014 09:12 uur

Dommelland: 'Hoe is het nu met...?'

Dommelland: \'Hoe is het nu met...?\'

Op de foto: Onlangs organiseerden vrijwilligers van Eet met je Hart een barbecue op het paviljoen van De Langspier voor ouderen uit Boxtel en Schijndel. (Foto: Albert Stolwijk).

In de uitzending van Dommelland Live op dinsdag 8 juli tussn 20.30 en 21.30 uur staat het thema 'Hoe is het nu met...?' centraal. Van onderwerpen die eerder al eens aan bod kwamen in het programma, wordt nu gevraagd naar de huidige stand van zaken.

Zo is Ivy van Geel te gast in de studio om te vertellen over het initiatief 'Eet met je hart'. Zij vertelt over de impact die deze actie had op ouderen in Boxtel en of het een vervolg krijgt. Ook boswachter Frans Kapteijns wordt geïnterviewd; hij werkt in natuurreservaat De Kampina. Hoe zet hij zich in om dit gebied te behouden ? Dommelland is met hem voor zonsopgang naar de Kampina geweest en ook wordt gesproken over het project 'De natte natuurparel'.

Twee jaar geleden vertelde Frits Fastenau in een uitzending van Dommelland Live dat de gemeente Boxtel de mogelijkheden voor de aanleg van glasvezel aan het onderzoeken was. Hoe is het nu, 2 jaar later? Tenslotte wordt ook aandacht besteed aan Tabitta. De Boxtelse turnvereniging blijft kampioenen leveren. Onlangs werden weer vele medailles behaald in Ahoy op het Nederlands kampioenschap. In de uitzending vertellen Puck van Weert en Shadé van Oorschot over hun grote passie: turnen.

De presentatie is in handen van Joleen van Rooij en de uitzending is te volgen op kanaal 47 van Ziggo digitaal en analoog 22+ (480,00 MHz).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen