16:28:20    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 juli 2014 09:11 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2014 09:12 uur

Dommelland: 'Hoe is het nu met...?'

Dommelland: \'Hoe is het nu met...?\'

Op de foto: Onlangs organiseerden vrijwilligers van Eet met je Hart een barbecue op het paviljoen van De Langspier voor ouderen uit Boxtel en Schijndel. (Foto: Albert Stolwijk).

In de uitzending van Dommelland Live op dinsdag 8 juli tussn 20.30 en 21.30 uur staat het thema 'Hoe is het nu met...?' centraal. Van onderwerpen die eerder al eens aan bod kwamen in het programma, wordt nu gevraagd naar de huidige stand van zaken.

Zo is Ivy van Geel te gast in de studio om te vertellen over het initiatief 'Eet met je hart'. Zij vertelt over de impact die deze actie had op ouderen in Boxtel en of het een vervolg krijgt. Ook boswachter Frans Kapteijns wordt geïnterviewd; hij werkt in natuurreservaat De Kampina. Hoe zet hij zich in om dit gebied te behouden ? Dommelland is met hem voor zonsopgang naar de Kampina geweest en ook wordt gesproken over het project 'De natte natuurparel'.

Twee jaar geleden vertelde Frits Fastenau in een uitzending van Dommelland Live dat de gemeente Boxtel de mogelijkheden voor de aanleg van glasvezel aan het onderzoeken was. Hoe is het nu, 2 jaar later? Tenslotte wordt ook aandacht besteed aan Tabitta. De Boxtelse turnvereniging blijft kampioenen leveren. Onlangs werden weer vele medailles behaald in Ahoy op het Nederlands kampioenschap. In de uitzending vertellen Puck van Weert en Shadé van Oorschot over hun grote passie: turnen.

De presentatie is in handen van Joleen van Rooij en de uitzending is te volgen op kanaal 47 van Ziggo digitaal en analoog 22+ (480,00 MHz).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies EmielTechniek TopSlank Filipe Huidtherapie buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Podium Boxtel Remax-optimus Toverboom Olieenzo