RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:27:25    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 03 november 2013 18:10 uur, laatst gewijzigd op 03 november 2013 18:12 uur

Dommelland: Fairtrade en dromen

Dommelland: Fairtrade en dromen

Op de foto: Directeur Ghislaine de Brouwer en bestuurslid Marusjka Lestrade van Brede Scholen Boxtel worden omringd door een grote groep stagiaires. De Brouwer en Lestrade zijn vanaf de start betrokken bij de vorming van de brede scholen. (Foto: Peter de Koning).

Tijdens een gevarieerde uitzending van Dommelland Live op dinsdag 5 november praat presentatrice Birgit Steer onder meer met Ghislaine de Brouwer over 10 jaar Brede Scholen Boxtel. Ook wordt stilgestaan bij de ruilactie van Omroep Dommelland, fairtrade en dromen over Boxtel.

Zo wordt een update gegeven over de ruilactie. ,,Onze deelnemers zijn inmiddels bekende Boxtelaren geworden", laat Omroep Dommelland weten. Op 1 november werd aan de gemeente Boxtel de titel Fairtrade Gemeente uitgereikt. De werkgroep schuift aan tafel bij Dommelland en vertelt over de voorbereidingen en de toekomst. Ook vroeg Dommelland Live afgelopen vrijdag op de weekmarkt in Boxtel naar de mening van mensen over fairtrade-producten.

Ook Ghislaine de Brouwer, directeur van Brede Scholen Boxtel, schuift aan en vertelt over de toegevoegde waarde van de stichting. Tenslotte wordt ingegaan op een actie van ContourdeTwern. De instelling heeft iedereen in Boxtel opgeroepen een droom in te sturen voor een verbetering in de wijk waar hij woont. Uit de vele aanmeldingen zijn voor Boxtel vier dromen uitgekozen, die ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden. In Dommelland Live worden de Boxtelse winnaars bekend gemaakt. In januari 2014 wordt bekend wie de winnaars van Liempde en Lennisheuvel zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen