10:00:44    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 februari 2014 10:21 uur, laatst gewijzigd op 07 februari 2014 10:23 uur

Doek valt voor Villa Het Hof

Doek valt voor Villa Het Hof

Op de foto: Villa Het Hof werd in 2008 smaakvol gerestaureerd. Verschillende uitbaters zijn er sindsdien niet in geslaagd een succesvolle formule neer te zetten. (Foto: Albert Stolwijk, 2008).

Villa Het Hof is deze week door de rechtbank failliet verklaard. Het restaurant aan de Rechterstraat in hartje Boxtel is al enkele weken dicht.

De statige villa nabij de Zwaanse Brug over de Dommel werd in 2008 smaakvol gerestaureerd en omgevormd tot een fraai horecapand. In eerste instantie was er naast een restaurant ook een bijouterie gehuisvest. Inmiddels hebben verschillende horecaondernemers het restaurant uitgebaat.

De laatste uitbater was Jeroen Funcke uit Vught, die in april 2012 een nieuwe start maakte. Enkele weken geleden ging Villa Het Hof echter weer op slot. Aanvankelijk zou het gaan om onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden, maar nu blijkt dat het restaurant failliet is verklaard.

 

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding