RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:29:46    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 juli 2014 08:54 uur, laatst gewijzigd op 04 juli 2014 09:00 uur

Doe mee aan Tourspel Liempde

Doe mee aan Tourspel Liempde

Op de foto: Lieke Faber uit Liempde maakte deze week een leuke minidocumentaire over Koen de Kort. (Foto: Marc Cleutjens).

Stichting Woudbloem Liempde houdt ook dit jaar het Tourspel Liempde. Deelnemers voorspellen de uitslagen van de diverse klassementen in de Tour de France, die zaterdag 5 juli in de Engelse stad Leeds van start gaat. De opbrengst komt ten goede aan jeugdsoos ’t Singeltje.

Tijdens de aanstaande editie van het Tourspel Liempde fungeert Koen de Kort als een ambassadeur op afstand. ,,Ik kan niet bij de officiële start zijn omdat ik dan al in Leeds ben waar de Tour de France zaterdag van start gaat”, vertelde de wielrenner deze week. ,,Ook de prijsuitreiking op de dag van de finish in Parijs kan ik niet bijwonen. Hopelijk vieren we dan weer een feestje op de Champs-Élysées.”

Om het gemis van De Kort te compenseren, nam de organisatie van Het Tourspel Liempde met filmmaker Lieke Faber een korte film op, die tijdens de inschrijving van het Tourspel Liempde wordt vertoond. Naast enkele actiebeelden werd een interview gehouden, waarin De Kort vooruitblikte op de Tour de France en enkele tips gaf voor de deelnemers.

Inschrijven voor het Tourspel Liempde kan tot en met vrijdag 4 juli in café De Durpsherberg in Liempde en bar Becoloth in Boxtel. Sinds 21 juni is de website van het spel in de lucht: www.tourspelliempde.nl. Het filmpje van Koen de Kort staat op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yDi8QGjStls&sns=tw.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies